Пациент заразен од коронавирус скокнал од прозорец во болница во Тирана

Еден 60 годишен пациент заболен со кронавирус скокнал од прозорец во болница во Тирана.

Настанот се случил нешто после полноќ, а настраданиот пациен се наоѓал во болница 10 дена каде се лечел од вируосот, пренесе албанската агенција „НОА“.

Како што се наведува, полицијата е на терен и во врска со овој случај е покрената истрага.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e