За Нас

I Portal е информативен интернет портал кој на македонскиот медиумски пазар ќе донесе едно ново светло во информирањето, објективноста и непристрасноста во работењето.

Нашата визија е да оставиме трага во македонскиот медиумски простор и да станеме број 1 информативен интернет портал во Македонија, а нашите поддржувачи да не препознаат како бренд кој секогаш испорачува квалитетни и навремени содржини за сите генерации.

Нашата мисија и главна цел е читателот во центарот на вниманието, задоволни читатели кои ќе можат во најбрзо време да се информираат и први да дознаат за сите  актуелни теми на денешницата од најразлична природа, притоа следејки ги принципите на навремено, објективно и непристрасно информирање.

Контакт:
Ултимејт Иновејшн Компани
е-маил: [email protected]
тел:+389 71 829 825

e