Маж се обесил пред ресторан во Белград

Маж на 36-годишна возраст е пронајден обесен пред ресторан во населбата Палилула, во Белград. Телото на обесеното лице е пронајдено околу 11 часот, а како што пренесуваат медиумите во Србија на лице место има зголемено присуство на полициски службеници, а има и екипа на итната медицинска помош.

Подетлани инфурмации за настанот се најавуваaт во текот на денот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e