Во која дупка живеат медиумите под капа на Груевски?

Во која дупка живеат медиумите под капа на Груевски

Видете што се случува. Ниту еден медиум од под капата на Груевски се уште ја нема објавено веста за замрзнување на имотот на Сеад Кочан. Тие се уште живеат во филмот дека она што тие нема да го објават не се ни случило. Или се уште немаат инструкција од газдата како да постапуваат кога ќе почнат да доаѓаат вакви непријатни вести за нив.
Ова е сепак доказ за нивна стаписаност и живот во неверување дека правдата полека доаѓа по своето.

Ѓорѓи Спасов

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e