На Самоа пристигна новата 2020

– На јужнопацифичкиот остров Самоа почна Новата 2020 година.

Жителите на малата островска земја први ја пречекаа Новата година на планетата.

По Самоа, Нова година ќе пристигне на Карибите, а потоа во Јапонија и во Кина.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e