Разликата помеѓу Зоран Заев и Никола Груевски

Заев и покрај, притисоците, критиките и преовладувачкото расположение во неговата партија, опозиционо настроената јавност цело време повторуваше не сакам да има ниту една жртва
А, можеше да повика на влез во институциите на 17-мај, и да го искористи гневот по аболициите на Иванов
Н.Г пови-кува на војна .
Разликата е огромна..
Како изборот помеѓу живот и смрт, нели . .

Фејсбук статус на Боби Илиевски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e