А бе какви глупости тропате, една вечер ќе ви се отвори тоа асфалтот под нозе и ќе ве голтне као локум

Можеме без ЕУ! Кој го клацка НАТО! Ревизија на Букурешки договор! Иванов има муда! Мириса на победа против ЕУ и Сорос!
А бе какви глупости тропате, една вечер ќе ви се отвори тоа асфалтот под нозе и ќе ве голтне као локум.

Фејсбук статус на актерот Сашо Тасевски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e