Јовановиќ за Александар Николоски: Автошовинист се радува што неговите автошовинисти во Бугарија ни дадоа повторно вето

Тргнал Александар Николовски непоканет за Луксембург во желба да ја руга владата и премиерот за ветото на Бугарите. Отишол, велам, непоканет. Испил кафе, јадел ход-дог, никој ниту го видел ниту го слушнал, ама тоа не е причина да не се насладуваш за уште една блокада.
Од нивните глупости и будалаштини нашата држава има само штета, ама Николовски би имал само корист.
Непоканет автошовинист се радува што неговите автошовинисти во Бугарија ни дадоа повторно вето. Поголеми штетници мајка Македонија не раѓа.

ФБ статус на Ненад Јовановиќ

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e