Провокативната Елена Велевска со секси фотографии најави незаборавен дочек на Старата Нова година…

Фолк ѕвездата Елена Велевска, на нејзин својствен начин, крајно провокативно, ја најави прославата на Старата Нова година заедно со неа во познат локал во Прилеп.

Па ако за момент помисливте дека ова ќе биде уште еден досаден дочек на Старата Нова година, кога ќе ги погледнете нејзините провокативни фотографии дефинитивно ќе го промените мислењето.

Со ваква провокативна најава, овој познат прилепски локал може да биде сосема сигурен дека токму поради Елена, на празничната вечер ќе биде полн сè до последното место…

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ