Најновиот спот на Сандра Африка – порно филм!

Сандра Африка продолжува да ја шокира јавноста со нејзиниот изглед, а тоа го потвдува и нејзиниот нов видео спот кој повеќе личи на филм за возрасни отколку на музичко видео.

Новата песна носи наслов “Адио” а за нејзино целосно уживање доволно е само да го исклучите звукот. Останува прашањето дали „Јутјуб“ ќе го забрани ова видео.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e