Млада Македонка му го растури бракот на Маринко Роквиќ

Маринко Роквиќ од неодама и официјално е слободен човек. Неговиот 30-годишен брак со Славица и официјално е разведен.

Иако, пејачот се обидел да се смири со сопругата, таа не сакала да му ја прости измамата со помлада жена од Македонија. Славица пред неколку месеци ја напуштила нивната куќа на Кошутњак и се преселила кај сестрата Сузана, велат извори блиски со семејството.

Криел дека го оставила жената

Маринко не сакал да признае дека жената го напуштила за да не избие скандал во медиумие, иако се обидел да ја врати Славица дома. Тој и сега кога се судски разведени, верува дека еден ден ќе се смират. Таа за сега за тоа не размислува зошто е повредена од неговата авантура со помлада девојка. На тоа не може да затвори очи вели изворот.

Коректни односи

-Славица е разумна жена и не го напушти мажот поради кавга. Тие се во коректни односи, посебно поради синовите Никола и Марко и нивните деца. Двајцата им се посветени на внуката и внукот и често одат кај нив.Заедно беа на промоцијата на Никола во Домот на незгрижени деца, вели изворот.

Маринко не сакаше да даде коментар за медиумите.

За поврзани вести продолжете надолу

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e