Емина Јаховиќ „заробена“ во Истанбул

Пејачката Емина Јаховиќ минува низ пекол во Турција, бидејќи неможе да го напушти семејниот дом поради невремето кое последните денови го парализираше Истанбул.

Невремето и снежните врнежи целосно го стопираа дел од градот во кој живее па пејачката не се осудува да излезе од својот дом, и таа е страшно нервозна бидејќи нема да стигне да организира се што е потребно за прославата на роденденот на Мустафа како и прославата за годишнина од бракот.

Куќата на Емина инаку се наоѓа во елитниот дел од Истанбул каде се наоѓаат сите турски ѕвезди.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e