Николовски: По цели 18 години, СДСМ има чиста и јасна победа на парламентарните избори

Мандатот е кај претседателот Зоран Заев.

По цели 18 години, СДСМ има чиста и јасна победа на парламентарните избори.

Следува период на создавање ново одговорно парламентарно мнозинство и нова Влада која ќе движи силно напред по вистинскиот, европски пат, патот на интеграција е економски раст и развој.

ФБ статус на Љупчо Николовски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e