Жерновски за ВМРО-ДПМНЕ: Додека блокираат раскрсници ги ставија на црна листа и ги ИЗБЛОКИРАА!

Додека блокираат раскрсници, патишта, закони, евроатлански интеграции, економски мерки и капитални инвестиции… нив ги ставија на црна листа и ги ИЗБЛОКИРАА!
Не може таквата штетна и погубна политика да помине. Едно е да правиш грешки, тоа е нормално, но друго е да попречуваш остварување на домашен развој и на меѓународен стратешки интерес.
ФБ реакција на Андреј Жерновски 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e