Тричковски: Поплава на нормалноста

На седмиот кат на Штабквартирата на вмро-дпмне во Скопје, се уште трае одбраната од поплавата на нормалноста во Северна Македонија.

Вмороните ги одбија сите апели да се евакуираат, а најавите од ХМЗ велат дека водостојот на нормалноста ќе се зголемува односно дека најлошото за комитите допрва следува.

Офаманаман ќе биде на лице место и ќе ја известува јавноста за драмата на чипираните идиоти.

ФБ статус на Бранко Тричковски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e