Сугарески: Игнорирањето на ТВ дуелите од страна на ВМРО-ДПМНЕ е потценување на жителите на Прилеп и целокупната јавност

Изразувам жалење што по третпат прилепската јавност не можеше да види и слушне за што се залага ВМРО-ДПМНЕ.

Игнорирањето на ТВ дуелите е потценување на жителите на Прилеп и целокупната јавност и неизбежно потсетува на груевизмот, како одамна поразено недемократско владеење.

Наша должност е да ги соочиме нашите планови, визии за иднината и концептите како ќе им служиме на граѓаните.

Секој самиот избира дали ќе ги почитува гласачите и демократијата генерално.

Довербата се заслужува, не е дадена од Бога!

Следете ја нашата вечерашна дебата со другите кандидати за градоначалник на ТВ Телма од 19:15 часот.

ФБ статус на Горан Сугарески

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e