Спасов за Левица: Тоа се партии и лидери кои даваат анти нато и проруски мигавец лево, а вртат кон десно

Мојата чудна Македонија
Јакнела “Левица”. А ние со анти нато и про Мадуро “Левица” одиме на десно.
Апасиев не е Ципрас.
Со него нема да се случува “пасокизација”. (да јакне нашиот “Пасок” на сметка на СДСМ”)
Апасиев е наш Волен Сидоров од бугарска “Атака” а “Левица” е нашата грчка “Зора”.
Тоа се партии и лидери кои даваат анти нато и проруски мигавец лево а вртат кон десно и кон најнедемократските десничарски режими чиј слоган е “Сите ќе ги бесиме” за ништо не одговараме.
Си имаат секаде своја публика која бавно се отрезнува.
Но и исчезнуваат бргу откако ќе направат мал хаос и голема штета.

ФБ статус на Ѓорѓи Спасов

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e