Смилков: Заев прави се’ и со македонскиот пасош да можете да влезете во Европа, како Македонци, не како бугари!

Го правиме тоа што го очекуваат бугарите. На нивните намерни провокации, одговараме со национализам и навреди кон целиот бугарски народ, а бугарските власти тоа ќе го искористат за да докажат дека ете тоа што зборевме за Македонците дека шират национализам е точно.

Патриоти, што мислевте , зошто ви ги даваат бесплатно бугарските пасоши со единствен предуслов да се пишете бугари и да потпишете документ со кој потврдувате дека вашите предци имале бугарски корени! Не помисливте дека со тоа самите потврдувате дека сте Бугари кои живеат во Македонија? Па сега Цацко е крив!

А Зоран Заев прави се’ и со македонскиот пасош да можете да влезете во Европа, како Македонци, не како бугари и од таму да продавате лажен патриотизам!
ФБ статус на Круме Смилков

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e