Смилков за Митовски: Конечно ја доби шансата, да покаже што знае и може, верувам и знам дека нема да ја изневери

Sasko, конечно ја доби шансата, да покаже што знае и може! Верувам и знам дека нема да ја изневери. Особено ми е драго за него зошто си ги знаеме опозициските маки и изодениот пат!

Честито убедлива, голема победа во прв круг и градоначалнички мандат Саше.

ФБ статус на Круме Смилков

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e