Смилков: Големината и човечноста на Филипче уште еднаш се покажа на дело, преземени сите неопходни мерки за пациентот кој бараше итна операција

Уште еднаш големината и човечноста на министерот Венко Филипче и неговиот шеф на кабинет Dritan F. Ismaili. се покажа на дело. По апелот до нив двајца и упатеното барање за помош, побараа контакт и веднаш искомуницираа со пациентот и ќе бидат преземени сите неопходни мерки! И покрај сите гужви и проблеми со ковид, човекот успева да одговори на сите повици и пораки! Симнувам капа.
apel do Filipche

ФБ статус на Круме Смилков

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e