Смилков: Дебакал на Мицко, Оливер и “независната” кандидатка Данела вечерва во Карпош

Дебакал на мицко, оливер и “независната” кандидатка Данела вечерва во Карпош. Во #Карпош убедливо во прв круг победува Душко Весковски✊
Дебакал ќе биде за вмро и во Струмица, Центар, Град Скопје, Охрид, Кочани, Прилеп, Штип, Куманово, Крива Паланка, Берово, Валандово, Делчево, Богданди, Старо Нагоричане, Вевчани… Дебакал ќе доживеат во најголем број општини!
На 17ти октомври победува #СДСМ и концептот #најдоброто

ФБ статус на Круме Смилков

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e