Петровски: Се чудам на „апели“ од типот: „Ура, ајде назад во диктатура“!!!

По долго време листам низ ФБ и се чудам на “апели“ од типот: “Ура, ајде назад во диктатура“!!! …а причина , се наведува, што веќе не сме ФИРОМ туку Р. Северна Македонија!?

Значи причина е – успехот на оваа Влада да го реши деценискиот, навидум нерешлив, проблем со името, еден од најголемите проблеми што ја имаше државата.

п.с.

Не разбирам? Луѓе заразени со ретрограден вирус производен во руска лабораторија!

ФБ статус Југослав Петровски

Ознаки: ,

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e