Овој шо честиташе Велигден наместо Илинден, сега ги повикува на масовно попишување, оние кои ги повикуваше да собираат потписи против ваквиот попис

Овој шо честиташе Велигден наместо Илинден, сега ги повикува на масовно попишување, оние кои ги повикуваше да собираат потписи против ваквиот попис.
Нешто пак се смешал, изгледа.
ФБ статус на Тамара Јованов

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e