Овие денес се хибрид од некој мутиран идентитет на путинови Руси и орбанови Унгарци

– Едниот пали знаме на Европа,
– другиот пали некакви документи,
– третиот облечен во качулка, во бесознание за себе и другите,
– четвртиот мумла оставкааа и фрла камен кон полиција,
– рубља- левичари, велат: смрт за клетите бугари, па викаат смрт за клетите шиптари,никогаш северна само Македонија, и слични навреди…
Овие денес се хибрид од некој мутиран идентитет на путинови Руси и орбанови Унгарци, збунети и пијани, влезени во некоја напредна фаза на фашизација.Овие луѓе не ја сакаат Македонија.
Ова денес не е македонскиот идентитет‼️
Овие протести не се идентитет на МАКЕДОНЕЦОТ ‼️
Не во мое име!
Фејсбук статус на Мартин Костовски, пратеник!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e