Наумовски: Ветувањето не издржа ни до втор круг – Електричните автобуси на Данела денес станаа автобуси на гас!

Ајдееее електричните автобуси на Данела денес станаа автобуси на гас! Ветувањето не издржа ни до втор круг, више е сменето. Може на крај да испадне дека на тротитети мислела дека ќе набави, не на автобуси!

ФБ статус на Никола Наумовски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e