Наумовски кон Арсовска: Се гледа дека не се кандидираш за политичарка, пошто веќе си политикантка

„Бесплатен јавен превоз има во 67 држави во Европа.“ Што значи во сите 51 познати, плус 16 имагинарни држави во главата на најуспешната менаџерка што европа ја видела икад.
Браво Данела! Се гледа дека педантно си ги спремаш програмите и проектите на телефон у кола додека идеш на прес. А се гледа и дека не се кандидираш за политичарка, пошто веќе си политикантка од најдолен вид, која би ветила било што само за да победи.
ФБ статус на Никола Наумовски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e