Му дојде редот и на Зврлевски

“I erdhi radha edhe Zvrlevskit
Му дојде редот и на Зврлевски” – кратко искоментира на фејсбук, пратеникот од СДСМ, Мухамед Зекири, како најава дека на ред е точката за разрешување на Јавниот обвинител.

Untitled

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e