Милошески за ВМРО-ДПМНЕ Прилеп: Водат антиваксерска кампања, лекарите ги нарекуваат „убијци“, а кандидираат лекар за градоначалник

Водат антиваксерска кампања, лекарите ги нарекуваат „убијци“, а кандидираат лекар за градоначалник.
☑Зборуваат за патриотизам, а на кандидатската листа го имаат Киро Николоски, човекот кој на Мечкин Камен го газеше државното знаме.
☑На ВМРО-ДПМНЕ не може да му се верува!
☑СДСМ и Коалицијата го имаат најдоброто за нашата општина!
☑Сугаре е најдоброто за Прилеп!
ФБ статус на Зоран Милошески

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e