Лукароски: Свесен е Заев дека со ова интервју лично губи многу, а дали со личната жртва ќе обезбеди подобра иднина?

Прочитав секакви реакции за интервјуто на Заев… Како и да е, мене НЕШТО ДРУГО многу ме интересира…

Каква ќе биде реакцијата на официјална Бугарија по тоа интервју? Топката е сега кај нив… Се наметнува прашање, дали ќе го повлечат ветото и дали ќе дозволат и официјално да почнеме со преговорите со ЕУ?
Сега ќе им биде многу потешко ‘да се правдаат’ кај Европјаните!

Заев не е наивен… Свесен е тој дека со ова интервју лично губи многу… Премногу… А дали со таа своја лична жртва ќе обезбеди подобра иднина за МК, останува да видиме!
ФБ статус на Ацо Лукароски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e