Лукароски: Очекувам сега изјави од Мицкоски и Апасиев, со обвинувања дека Заев дал пари за да нè рангираат толку високо…

Според мерењата на Институтот за економија и мир (ИЕП), Северна Македонија е најбезбедна земја на Западен Балкан… Оваа година напредувавме за 11 места и сега сме на 40-то место во светот…
Очекувам сега изјави од Мицкоски и Апасиев, со обвинувања дека Заев дал пари за да нè рангираат толку високо…
На прво место на оваа листа е Исланд, а освен сите држави во Западен Балкан позади нас се и Франција на 55-то, Грција на 66-то и САД на 122-ро место… На последно место е, без изненадување, Авганистан!
ФБ статус на Ацо Лукароски
Целото истражување на следниов ЛИНК.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e