Костовски кон Петрушевски: Твојата безидејност и вашата партиска лажна загриженост достигнува ниво на светски рекорд

Кога немаш слух, кога не разговараш со граѓаните, кога не ги слушаш проблемите на твоите сограѓани, најлесно е да напаѓаш твој колега пратеник и да напишеш ФБ статус против твојот политички ривал.🤔
Лесно е да направиш слика во некое село и да скоцкаш загрижена гримаса на лицето, демек многу ти е тешко и демек сега ќе победиш на избори сите проблеми ќе ги решиш и тука да заврши твојот ангажман како пратеник избран од граѓаните.
Мој пријателе Бране Петрушевски твојата безидејност и вашата партиска лажна загриженост достигнува ниво на светски рекорд.
Ниту сте помагале на Кумановци, ниту ќе помагате. А јас како човек пред се, а потоа како пратеник од СДСМ, секој можен момент ќе стојам на располагање на Кумановци. ✊
📌Дали ќе ги возам сограѓаните бесплатно до Скопје,
📌дали ќе покренувам иницијативи за децениски проблеми во градот,
📌дали ќе донирам определени работи по барање на моите сограѓани,
📌дали секоја седница на Собраниската говорница ќе се борам за Куманово
❌не треба да биде твој проблем и главна тема во штабот на Вмро-Дпмне❗️
👉👉Напротив, земи направи нешто конкретно за нашите Кумановци, а не само да напаѓаш и да ветуваш како ќе биде после локалните избори, јас ќе ти кажам како ќе биде- ќе победи СДСМ и Куманово ќе доживее голем напредок и развој❗️
👉👉Кумановци знаат да ценат, знаат да наградат, знаат и да казнат ❗️
ФБ статус на Мартин Костовски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e