Костадинов кон Арсовски: Гледаш дека не е страшно да посакаш некому да живее

Да живее Димче Арсовски!
Да живее без толку злоба и гнев.
Да живее без толку болна амбиција, да живее без толку желба да ја зачува таа пуста фотелја на Мицкоски, за да може да живее…
Пред некое време прашав и пак ќе прашам.
Која е смислата на зборот човек?
Брука!
пс. Димче гледаш дека не е страшно да посакаш некому да живее.

ФБ статус на Костадин Костадинов

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e