Костадинов: Кога силно им сметаш на ДПМНЕ, не им останува ништо друго освен да шират лажни вести

Кога силно им сметаш на ДПМНЕ, не им останува ништо друго освен да шират лажни вести.
Ова е типичен пример за лажни вести платени со крадени пари од народот.
Очајни сте и никако да научите.
Можете сами да се лажете но народот никако.

ФБ статус на Костадин Костадинов

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e