Kога за последно над 70% од телевизиите отворено, агресивно и без задршка биле на страна на опозицијата?

Може ли некој да се сети кога тоа во нашата земја над 70% од телевизиите отворено, агресивно и без задршка биле на страна на опозицијата?

Или, дали некогаш МРТВ наместо национален сервис, била партиско гласило на опозицијата?

И, каква беше состојбата на тема „медиуми“ пред само 3 години?

Прашувам, оти ова сегашново режим било…

ФБ статус на Зоран Милошески

Ознаки: ,

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e