Јовановиќ: ВМРО-ДПМНЕ останува во опозиција до, за и после избори

Јанушев: Ни во минатото, ни сега, ниту во иднина нема да го прифатам новото име на земјата.

Тоа ако беше приватно прашање, сите ќе се сложиме со него. Но, тоа не е приватно, туку е јавно прашање. А бидејќи е јавно, жалам за Јанушев, ВМРО-ДПМНЕ останува во опозиција до, за и после избори.

Тоа се вика реал политика. Време е да се разбудат, или што би рекол Зоран Џинџиќ: “прошле су бајке, ово је реалан живот. Или се макните са политике”.

ФБ Статус на Ненад Јовановиќ

Ознаки: ,

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e