Глигоров: Поддршка за зголемување на платата

Добро е власта што ја зголемија платата. Уште една транша на пролет или летото – за да биде 18000 денари. Бизнисот (мора да) ќе се прилагоди.

Опозицијата е против зошто нив им треба сиромашен народ, народ што нема да биде нашетан и начитан. Нив им треба понизност кај народот, народ што ќе зависи од нивните сендвичи и милостина. Бљак.

В-Д не искористија неколкуте идеални шанси да се наметнат на јавноста. Со дебилни прес конференции (и шупливи изјави) и немање на слух на пошироката популација – нека не се надеваат на мандат наскоро. Толку од таа партија сеуште заглавена во 19ти век.

ФБ статус на Венко Глигоров

Ознаки: ,

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e