Богоевски: Венко покажа одговорност, која често и кај многумина во македонската политика ужасно недостасува

Сите си ја сакаат функцијата, но малкумина ја почитуваат доволно за да отстапат кога тоа го бара интегритетот на истата.
Венко покажа одговорност, која често и кај многумина во македонската политика ужасно недостасува.
На хејтерите, ќе им кажам само дека политичка одговорност и вина се две сосема различни работи. Ама не очекувам дека ќе сфатат – никогаш го немаат почуствувано ниту едното, ниту другото.
Браво, другар!!

ФБ статус на Павле Богоевски 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e