Богоев: Успеавме да го заштитиме јавниот простор во срцето на Карпош

Спортската сала Партизан конечно се врати во владение на Општина Карпош.

Ова е победа на урбаното и модерното!

Успеавме да го заштитиме јавниот простор во срцето на Карпош.

Партизан повторно ќе биде место за спорт, рекреација и меѓугенерациски соживот.

ФБ статус на Стефан Богоев

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e