Водителката Билјана Дебарлиева заминува на ново работно место

Водителката Билјана Дебарлиева, која до пред некоја недела ја гледавме на програмата на Канал 5 телевизија, откри каде ќе продолжи да работи.

На нејзиниот профил на социјалната мрежа Фејсбук таа објави видео од својот нов ангажман во „Фактор“.

На почетокот на месецот Дебарлиева објави статус на социјалната мрежа Фејсбук и информираше дека по 11 години заминува од „Канал 5“ телевизија.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e