Викторија за малку ќе го оставеше: Еве што му фали и од што страда Дејвид Бекам

Дејвид Бекам веќе неколку години се бори со сериозно нарушување поради кое, во една прилика сопругата Викторија за малку ќе го оставела.

Имено, во неговата куќа се мора да биде во парни броеви, откри неодамна Викторија. Дејвид има толкав проблем што некогаш среде ноќ знае да стане и да го усисува тепихот во дневната соба додека сите спијат.

Сакал на тепихот да има совршени линии, како на фудбалскиот терен. Ова го призна и самиот Бекам и рече дека се бори против ова нарушување.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e