(ВИДЕО) Неочекуван настан на настап: Девојка ја турна Брена на сцената

Пејачката Лепа Брена одржа спектакуларен настап во Будва, а на сцената се случи eдна малку неочекувана ситуација.

Имено, додека Брена ја пееше својата песна „Дама из Лондона“, со придружниот вокал Ива Баничевиќ на сцената изведоа интересна кореографија. Нивниот настап потсетува на сцена од филмот „Мулен руж“.

Меѓутоа, во еден момент Ива ја турна Брена со задникот, а пак ниту пејачката не ѝ остана должна. Изгледа Брена малку повеќе беше турната, па замислениот настап помина погрубо од очекуваното.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e