(ВИДЕО): На Џеј Ло и ѕирна затегнатиот задник

Џенифер Лопез повторно покажа колку е спонтана и опуштена, но колку и да се служи со трикови и тоа што постојано вежба тајната за познатиот затегнат задник е откриена – Џенифер Лопез носи мидер за затегнување на задникот.

Џеј Ло неодамна беше гостинка во емисијата на познатата Елен Диџенерис, заедно со целосниот тим од танцувачкото шоу World of Dance по повод новата сезона. Во еден момент Џенифер изрази желба да танцува, но заборавила на својот длабок шлиц од својот фустан.

Во еден момент, кога ги раширила нозете под синиот фустан се открија познатите мидери за затегнување на задникот. Кога сфатила дека публиката ги виде, таа само рекла:

“О, не! Моите гаќички”, брзо се среди и веднаш продолжила да игра како ништо да не се случило.“

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e