(ВИДЕО) Игор Џамбазов за саканата: Илина потполни некои празнини во мојот живот

Во последниве неколку месеци на големо се зборува за новата љубов на легендарниот Игор Џамбазов, а среќниот пар пак постојано објавува заеднички фотографии на социјалните мрежи и ја скокотка заинтересираноста на јавноста.

Имено, сега Игор Џамбазов конечно за еден медиум конечно се реши отворено да проговори за неговата Илина Арсова, која пак деновиве имаше и промоција на својата нова книга поврзана со планинарењето.

Во интервју за „Backstage“ Игор Џамбазов се присетува на убави спомени од детството, но и отворено говори за љубовта кон Илина Арсова. Тој открива дека се запознале пред 5 години во Охрид… Погледнете што се имаше да каже оваа наша жива легенда:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e