(ВИДЕО) Цеца го развеа македонското знаме на концертот во Лондон

Цеца го развеа и српското и македонското знаме на концертот во Лондон за кој зема 50.000 евра. Таа цела публика ја крена на нозе.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e