(ВИДЕО) Анета Молика со прекрасна изведба на „Црна се чума зададе“ против коронавирусот

Откако започна пандемијата на коронавирусот многу музичари и бендови снимаа и објавуваа песни во изминатиов период, а голем дел од нив одржаа и концерти во живо преку социјалните мрежи.

Македонска пејачка Анета Молика со својот бенд „Молика“ објави песна со која ја опишува ситуацијата во светот.

Во прашање е познатата народна песна Црна се чума зададе, која беше снимена деновиве и е објавена вчера.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e