(ВИДЕО) Ана Ивановиќ позира целосно гола пред објективот на познатиот фотограф Русо

Поранешната српска тенисерка Ана Ивановиќ на терен пленеше со грациозност, изглед и тениски умешности.

Освојуваше престижни турнири, беше најдобра на светот, а се памети и кога поради другата страна на јавната работа, ја фотографираше познатиот Џон Русо.

Познатиот фотограф не е причината поради која се крена голема фама, туку тоа што Ивановиќ првпат и единствен пат позираше целосно гола. Погледнете видео од нивната соработка.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e