Српската естрада во шок – Саша Поповиќ откри кој го превзема „Гранд“!

Саша Поповиќ откри дека точно за две години мнозински акционер во Гранд продукцијата нема повеќе да биде неговото семејство.

-За две години, една американска компанија ќе го превземе 100 процентното сопствеништво над Гранд, но јас и понатаму ќе бидам на негово чело. Децата на Сузана и моите се дел од приказната и секако дека би сакал да го продолжат она што го работа, но ќе видиме на кој начин – признал Поповиќ за Стори.

Саша Поповиќ во бракот со Сузана Јовановиќ ја доби ќерката Александра, додека синот на пејачката Даниел, го прифатил како свое дете.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ