Се сеќавате ли на Есмералда, eве како изгледа таа денес

Мексичките серии владееја на малите екрани во 90-тите години, а ликот на Есмералда се вовлече во срцата на гледачите.
Оние кои не ја гледале поради приказната во серијата, ја гледале поради убавината на глумицата Литиција Калдерон која го играше главниот лик во истоимената серија.
Сега, 18 години подоцна Есмералда се уште изгледа одлично.
И понатаму е активна во глумата, иако повлечена од јавноста.
Убавата 47 годишна актерка голем дел од времето го минува со синовите во патувања.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e