Принцот Вилијам ја игнорира кралицата – и покрај нејзината загриженост

Кралицата Елизабета Втора е многу блиска со принцот Вилијам, но има неколку работи што ја засегаат, а се поврзани со неговата безбедност и безбедноста на неговото семејство. Кралицата и нејзиниот внук војводата од Кембриџ се многу блиски, пишува британски „Сан“, но има работи за кои не се согласуваат.

Кралицата е загрижена за него и неговото семејство кога патуваат.

Таа сака нејзиниот внук да престане да патува со семејството со хеликоптер. Војводата и војвотката од Кембриџ редовно патуваат меѓу Лондон и Норфолк, најчесто со хеликоптер.

Инсајдер открил за весникот како се чувствува кралицата за хеликоптерскиот транспорт.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e