Повторно искачува планини: Елена Ристеска го пребродува тешкиот период!

Пред извесен период пејачката ја потресе јавноста кога објави статус за смртта на својот татко, а сега полека но сигурно, повторно се активира на социјалните мрежи.

Елена Ристеска е пејачка за пример. Покрај тоа што поминува низ тежок период, таа наоѓа време да им се обрати на своите фанови и пријатели со нови фотографии.

Овој пат, пејачката покажа дека што и да и се случува, нема да забави со физичката активност и дека Водно повторно е нејзина планина за освојување.

Доколку барате мотивација за вежбање, тогаш нека Елена ви послужи за пример!

3

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e